انجمن علمی فرهنگی وهنری مرکزتحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز
مقالات انجمن علمی فرهنگی وهنری مرکز

http://s7.picofile.com/file/8251032876/mg1490_35icl.jpg

 

مواد موجود در طبیعت از جمله DNA خصوصیاتی را نشان مي‌دهند كه به طور قابل توجهی مفید براي تكرار در همتاهاي خود در محصولات ساخت دست بشر مي‌باشند، مانند: خصوصيت چند عملكردي، تطابق پذيري و كوچك سازي. شاید به نظر برسد که در طبیعت تعداد محدودی واحدهای سازنده­ی اصلی (نوکلئوتیدها، اسیدهای آمینه و اسیدهای چرب) وجود دارند اما اختلاف شیمیایی این مولکول ها و راه های مختلف پلیمریزه شدن آن ها طیف گسترده ای از ساختارها را ایجاد می کند.

 

دانلود متن کامل مقاله




تاریخ: پنج شنبه 23 ارديبهشت 1395برچسب:مقاله, زیست, نانو, نانوتکنولوژی,
ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز

 

رديف

عنوان كانون

شروع فعاليت

نوع فعاليت

مشخصات دبيركانون

نمونه هايي از

 فعاليت هاي انجام شده

نام و نام خانوادگي

رشته تحصيلي

سال ورود

1

انجمن علمي

1392

فرهنگي

 

 

 

 

حامد نقيلي

حسن پور حمدالله

 

سعید نوامید

زينب احمدپور

 

 

كارشناسي

شیر

كارشناسي

ساخت وتولید

كارداني

گياهپزشكي

90

92

91

همكاري در راه اندازي انجمن علمي

2

نشريه

 

1392

فرهنگي

آرزو امير طاهري

مريم واحدي

اکبر خاکپور

اعظم ستاري

 

كارشناسي گياهان دارويي

كارشناسي شير

کاردانی گیاهپزشکی

کارشناسی گیاهان دارویی

 

92

91

 

92

91

همكاري در برگزاري و شركت در مسابقات فرهنگي

3

قرآن و عترت

1392

مذهبي

حميده همايوني راد

رضا قهرمان نژاد

كارداني شيمي آزمايشگاهي

كارشناسي ماشين آلات

 

91

92

همكاري در برگزاري و شركت در مسابقات مذهبي و قرآني

4

اموراجتماعي

1392

اجتماعي

سيدجعفر حليمي

كارشناسي گياهان دارويي

92

همكاري در برگزاري مراسمات و جشن هاي دانشجويي

5

بسيج دانشجويي

1392

عمومي

محمد نژاد آذر

عبداله اسدپور

مسئول امورفرهنگي و دانشجويي

مسئول بسیج دانشجویی

-

92

مسئوليت اعضاي بسيج تا انتخاب مسئول بسيج

6

فرهنگي و هنري

1392

فرهنگي

 

قادر قاسمی

رحيمه لواشپزي

كارشناسي ساخت و تولید

كارشناس دارويي

 

92

 

92

همكاري در برگزاري مراسمات ملي و مذهبي و فرهنگي مركز

هنري و موسيقي

7

انجمن ورزشي

1392

ورزشي

اميردين محمدي

پرويز اسماعيلي

زهرا قهرماني

هستي نوجوان

كارشناسي شير

كارشناسي گل

كارشناسي شير

كارشناس شیر

 

91

91

92

92

همكاري دربرگزاري و شركت در مسابقات ورزشي

8

شوراي مشورتي

1392

شورا

رقيه غفاري

سميه فتاحي

گياهان داروئي

كارشناسي شیر

 

92

91

همكاري در انجمن مشورتي دانشجويان

9

انجمن هلال احمر

1392

هلال احمر

 

حسن پورحمداله

يوسف ممي نژاد

 

 

ساخت و توليد كارشناسي شير

 

92

 

92

همكاري در انجمن هلال احمردانشجويان

 




تاریخ: جمعه 16 اسفند 1392برچسب:وضعیت اعضای کانون ها اسفند ماه,
ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز

 

▼جلسه هم فکری انجمن های علمی،فرهنگی،هنری،مذهبی،ورزشی،بسیجی،

مشورتی،نشریه،و...

روز

◄یکشنبه ساعت 12/30►

در کتابخانه مرکز آموزش جهاد کشاورزی تبریز

برگزار می گردد.▲

حضور سروران و بزرگواران در این جلسه الزامیست.

◄با تشکر مسئول انجمن►




تاریخ: پنج شنبه 8 اسفند 1392برچسب:جلسه هم فکری انجمن های مرکز,
ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز




تاریخ: دو شنبه 5 اسفند 1392برچسب:روز مهندس,
ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز
در لینک زیر کلیک و فایل را دریافت نمایید



ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز

کتاب با تخفیف 20 درصدی در کتابخانه مرکز آموزش جهادکشاورزی(شهید سرداری) در اختیار علاقمندان قرار دارد

 

کتاب تالیفی مهندس نادر حاجی زاده و دکترعلیرضا دهناد از اساتید دانشگاه با زبانی ساده و اجتناب از طرح مباحث پیچیده به توضیح تاریخچه، جایگاه ایران در جهان، تعاریف، جنبه های مختلف و کاربردهای بیوتکنولوژی(زیست فناوری) می پردازد.
این اثر علاوه بر انطباق با سرفصل های وزارت علوم تحقیقات و فناوری، به توصیف جنبه های نوین این علم از جمله نانوبیوتکنولوژی نیز می پردازد. بیوتکنولوژی، یکی از اولویت های کشورمان از جنبه های تحقیقاتی و اقتصادی می باشد که گواه این مطلب، تشکیل ستاد توسعه زیست فناوری زیر نظر ریاست جمهوری و تاسیس رشته های مختلف دانشگاهی در مقاطع کارشناسی تا دکترا می باشد. لازم به ذکر است جمهوری اسلامی ایران برای ترویج و افزایش تحقیقات در این رشته سرمایه گذاری زیادی نموده است که ضرورت تالیف و عرضه کتب مناسب در رشته بیوتکنولوژی را هر چه بیشتر آشکار می کند.
این کتاب منبع مناسبی برای دانشجویان و پژوهشگران رشته های مختلف علوم زیستی و کشاورزی می باشد. با توجه به شیوایی کتاب و اجتناب از طرح مباحث پیچیده، برای  سایر علاقمندان نیز قابل استفاده می باشد. كوشش شده است تا با بهره‌گیری از جداول و تصاویر متعدد كاربردهای مهم بیوتكنولوژی بازگو شود. لازم به ذکر است بخش قابل توجهی از منابع کتاب را، مقالات مولفین در زمینه بیوتکنولوژی تشکیل می دهند.
 
 
عناوین فصول کتاب به شرح زیر می باشد:
فصل اول: مقدمه
فصل دوم: تنوع میکروبی، روش‌های جداسازی ونگهداری میکروارگانیسم‌ها
فصل سوم: بیوتکنولوژی میکروبی
فصل چهارم: واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR)
فصل پنجم: کاربردهای بیوتکنولوژی در عرصه های گوناگون
فصل ششم: نانوبیوتکنولوژی و کاربردهای آن
پیوست: معرفی تعدادی از منابع و سایت‌های بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی در اینترنت
کتاب با تخفیف 20 درصدی در کتابخانه مرکز آموزش جهادکشاورزی(شهید سرداری) در اختیار علاقمندان قرار دارد
 
مرکز پخش در تبریز: کتابفروشی علامه، فلکه دانشگاه
شماره تلفن انتشارات ستوده: 5567818-0411
امکان ارسال پستی به نقاط مختلف کشور توسط انتشارات وجود دارد
امکان دانلود انیمیشن های مرتبط با مباحث کتاب در وبلاگ کتاب به آدرس زیر وجود دارد.
 

آدرس وبلاگ:http://biotechnologybook.mihanblog.com

 



ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز
 

 در بسیاری از محصولات لبنی فرآیند تخمیر (Fermentation ) که بطور ساده به معنای مصرف برخی مواد توسط موجودات ذره بینی (میکروارگانیزم) و تولید برخی مواد دیگر است مرحله ای اساسی در فرآیند تولید محصول به حساب می آید (‌به این گروه از محصولات تخمیری لبنی گفته می شود که ماست معروف ترین آنها به حساب می آید



ادامه مطلب...
ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز

از نظر بنیادی و ساختاری مایکوتوکسین ها،گروهی از متابولیت ها ی ثانویه قارچی  هستند که به عنوان آلاینده های غلات و حبوبات سراسر جهان وجود دارند.

آسپرژیلوس،فوزاریم،پینی سیلیوم وکلاویپس گونه های قارچی هستند که تحت شرایط مناسب در طول ذخیره سازی ،نقل وانتقال و مراحل تولید و رشدکرده و تاثیرات منفی زیادی بر روی دانه ها علوفه های مهم غذای در مزارع میگذارد. واکنش های بالینی به مدت زمان و مقدار تماس باسموم بستگی دارد و میتواند در شرایط حساس و حاد متفاوت باشد.شناسایی مایکوتوکسین های شناخته شده از اهمیت بالای برخوردار هستند زیرا اغلب علایم بیماریهای حاصل از آنها تاثیرگذار و نامشخص هستند.این مایکوتوکسین ها می توانند موجب مشکلات جدی  در سلامتی دام شده و اثرات مخرب آنها می تواند در کشاورزی و دام پروری خسارات اقتصادی زیادی را به بار آورد.



ادامه مطلب...
ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز

اصول تغذیه

نقش غذا در زندگی انسان :

غذا مفاهیم بسیاری دارد ، می دانیم غذایی که ما می خوریم برای زندگی ضروری است . غذا برای بدن ما انرژی فراهم می کند ، ساختن ماهیچه ها ، استخوانها، اعصاب، مغز ،چشم ها ومو و تمام بدن به وسیله غذا می باشد. علاوه بر این غذا اعمال بدن را نیز تنظیم می کند ، پس معنی غذا بیش از تغذیه کردن بدن است. ما از غذا خوردن لذت می بریم بنابراین غذا به ما احساس امنیت و شادمانی می دهد.

 



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 21 آبان 1392برچسب:اصول تغذیه,
ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز

آشنایی با وسایل و دستگاه های آزمایشگاهی:

 

 

 

بقیه در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...
ارسال توسط مرکزتحقیقات وآموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان آ.ش- تبریز

 گل سرخ يکي از پنج پايه اصلي رز در دنيا است . منشأ اصلي اين گل آسياي جنوب شرقي و ايران گزارش شده است . امروزه در تمام نقاط دنيا کشت مي گردد و قسمت اعظم گل سرخ از کشورهاي بالکان ، فرانسه ، ترکيه ، مراکش و ايران توليد و صادر مي گردد

 

 



ادامه مطلب...
تاریخ: سه شنبه 23 مهر 1392برچسب:تاريخچه گل سرخ,
ارسال توسط
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 صفحه بعد